Форум о Хип-Хоп культуре города Славянска.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Поговорим о музыке.

Сообщений 71 страница 80 из 82

71

2svetlana
А просто написать Слот не легче было бы? ;)

0

72

А ме нравиться песня мои рай! :D

0

73

А хто чув альбом ІнЖир гурту Qarpa? В мене є тікі одна піня та кліп - прикольно!

0

74

note
А меня прёт Fear Factory. А в украинских группах тока Армада. Contrabanda. И Всё нах...

0

75

JJ написал(а):

А меня прёт Fear Factory. А в украинских группах тока Армада. Contrabanda. И Всё нах...

Я знаю що таке Армада, Fear Factory, але я знаю ще й Крихітку Цахес, Тол, Тнмк, Фактично Самі - у Укарїні багато талановитих груп, але, вони сидять у глибокому андеграунді, бо шоубізнесом займаються зазвичай товстозаді підЄраси, яки перекривають кисень перспективній молоді.
Так шо не треба казати що все інше нах..., бо під словом все скрито дуже багато.
Я наприклад не люблю російську модну альтернативу, чи ню метал, називайте як знаєте - Аматору, Психея. Джейн Єйр. Меньш розкручені російські бєнди роблять більш цікаву мені музику - Інвектіва, Імаго, Рашамба.
Після прослуховування Napalm Death, Kovenant, Testament, Pantera - Аматорі не здатні мене зачепити.
Вибачти якщо хтось образився.

0

76

адам и ева рулит. моя подпись - это из их песни. кроме трёх слов СЛОВО честь правда. у них хорошие песни и подача.... не знаю, на концерте не был. наа ихнем.,

0

77

фу бред

0

78

Не зважаючи не БРЕД та ПІТТ, скажу - вдалося качнути альбомчик "ІнЖир" гурту QARPA (exФактичноСамі). О так - це справжнє задоволення )))
А ще мене дуже пропирає від Audioslave.
Доречі, знайшла у інтернеті одну пісеньку здається Monkeyvision, називається "Антіпод". Вони ж зі Слов*янська, так?

+1

79

note написал(а):

На 100% Согласен поповоду Шоубизнеса. За Украинские группы я знаю что их многа. но всёже почти 80% их играют некачественный продукт. За Аматари Даже говорить нехочу. Меня как пёрла русская группа I.F.K и Небо Здесь Так и прёт!!!!! А поповаду Pantera, Testament..........---- Это просто Монстры. И о них просто можна них.. не говорить даже. P.S/ Молодец!!!!!!!!!!!!!!!

0

80

К стате, у кого есть: Т.Р.И.А.Д.А "август"? Хочу пробить.

0